Jak připravit krevety na pánvi

Jednoduchý recept na rychlou přípravu krevet.

Nejdříve při nákupu krevet pečlivě zkontrolujte,jestli neobsahují uvnitř přidanou vodu. Na etiketě nesmí být E450,E451,E452, citrát.

Většina krevet na evropském trhu je totiž sycena vodou s přídavkem vazačů vody,většinou polyfosfátů. Při vysoké ceně krevet dochází k výraznému zlevnění. Současně jsou krevety znehodnoceny, při přípravě páchnou,jsou blátivé.

Pro BonFood nakupujeme zásadně pouze krevety bez chemie a přidané vody uvnitř, pouze s ochrannou glazurou proti vymražování,ta je nezbytná.

Ochutnejte a zjistíte,jak velký je rozdíl mezi krevetami běžně dostupnými a krevetami od nás. 

Kod vložte při nákupu do košíku.

Večer před přípravou nechte krevety rozmrazit v lednici, přikryté fresh folií, při teplotě okolo 2 ° C.
 
  • Oloupejte česnek, přidejte trošku feferonek.
  • Rozpalte pánev, nalejte trošku oleje, přihoďte česnek a chilli papričky a orestuje.
  • Krevety osolte a opepřete.
  • Vhoďte krevety a osmahněte do růžova.
 
Podívejte se, jak krevety připravuje Gordon Ramsay: