Grilování ryb je v Čechách zatím taková nedoceněná disciplína,to je ale ohromná škoda.
Přitom grilovat ryby je daleko jednodušší než maso nebo kuřata.
Předností je vynikající chuť a dietní masíčko s vysokým obsahem nenasycených kyselin EPA a DHA.
Ryba, protože neobsahuje kolagen, tak při grilování nikdy nebude tuhá. Naopak je potřeba vybírat na gril tučnější ryby, aby nebyly suché. Ryby grilujeme pokud možno s kůží, nepouští tolik šťávy.
Buď je dáme do speciální mřížky nebo podložíme alobalem. Ryby před grilováním necháme vždy rozmrazit v lednici. Osolíme a okořeníme. Grilujeme krátce, pár minut po obou stranách.
Zjistíte, že grilovaná ryba je neuvěřitelně dobrá a máte k dispozici celou škálu ryb na ochutnávání.
Vybrali jsme pro vás nejvhodnější ryby na gril. Dobrou chuť.
499 Kč
Po slevě: 349 Kč
499 Kč/kg, po slevě 349 Kč/kg (s DPH)
Steaky z loins tuňáka, balení 1 kg, 2-3 cm silné steaky, řezané z loins (svíčkové) z tuňák...
Přidat do košíku1 499 Kč
Po slevě: 799 Kč
1 499 Kč/kg, po slevě 799 Kč/kg (s DPH)
Tygří krevety, neloupané, easy peel, na moři zmražené, nepředvařené. Super kvalita, bez ch...
Přidat do košíku