Ryby na grilování

Grilování ryb je v Čechách zatím taková nedoceněná disciplína,to je ale ohromná škoda.

Přitom grilovat ryby je daleko jednodušší než maso nebo kuřata.

Předností je vynikající chuť a dietní masíčko s vysokým obsahem nenasycených kyselin EPA a DHA. 

Ryba, protože neobsahuje kolagen, tak při grilování nikdy nebude tuhá. Naopak je potřeba vybírat na gril tučnější ryby, aby nebyly suché. Ryby grilujeme pokud možno s kůží, nepouští tolik šťávy.

Buď je dáme do speciální mřížky nebo podložíme alobalem. Ryby před grilováním necháme vždy rozmrazit v lednici. Osolíme a okořeníme. Grilujeme krátce, pár minut po obou stranách. 

Zjistíte, že grilovaná ryba je neuvěřitelně dobrá a máte k dispozici celou škálu ryb  na ochutnávání. 

Vybrali jsme pro vás nejvhodnější ryby na gril. Dobrou chuť.

Obrázek Tuňák steak  1 kg

Tuňák steak 1 kg

499 Kč

Po slevě: 349 Kč

-30 %

499 Kč/kg, po slevě 349 Kč/kg (s DPH)

Steaky z loins tuňáka, balení 1 kg, 2-3 cm silné steaky, řezané z loins (svíčkové) z tuňák...

Přidat do košíku
Obrázek Tygří krevety. vel. 6/8, nepředvařené, 1000g

Tygří krevety. vel. 6/8, nepředvařené, 1000g

1 499 Kč

Po slevě: 799 Kč

-47 %

1 499 Kč/kg, po slevě 799 Kč/kg (s DPH)

Tygří krevety, neloupané, easy peel, na moři zmražené, nepředvařené. Super kvalita, bez ch...

Přidat do košíku